Boekhoudsoftware gewoon gratis te downloaden bij Direct Administraties

Gratis boekhoudprogramma
T

Waarom zou je als MKB ondernemer of ZZP'er, die graag de financiŽle administratie zelf wil boeken, nog worstelen met een duur, ingewikkeld boekhoudprogramma? Ik heb voor deze ondernemers goede gratis software in Excel ontwikkeld.

Je kunt hieronder diverse bestanden downloaden en geheel gratis onbeperkt gebruiken. De boekhoudprogramma's zijn uitgebreid getest en worden (al jaren) gebruikt door honderden MKB ondernemers en ZZP'ers. Met deze programma's kan elke accountant of administratiekantoor, die enigszins met Excel overweg kan, een jaarrekening of andere (tussentijdse) financiŽle rapportage opstellen. De boekhoudprogramma's voldoen aan de voorwaarden die de belastingdienst stelt aan boekhoudsoftware.

Gratis boekhoudprogramma in Excel downloaden

Download nu het eenvoudige gratis boekhoudprogramma. Dit programma bevat 1 kas, 2 banken, een memoriaal, een automatisch ingevulde BTW aangifte en een Balans met Verlies en Winst.

Hier kunt je de gebruiksaanwijzing downloaden.

Je kunt ook het uitgebreide gratis boekhoudprogramma downloaden. Dit programma bevat 1 kas, 3 banken, een memoriaal, debiteuren, crediteuren, kostenplaatsen, een automatisch ingevulde BTW aangifte en een Balans met Verlies en Winst.
Het gebruik van dit boekhoudprogramma veronderstelt wel enige boekhoudkundige kennis en gaat uit van toepassing van het factuurstelsel.

Diverse handige Excel bestanden


Download een model afschrijvingsstaat in Excel hier .
Download een model factuur in Excel hier .